Szállásinformáció

DSCF0049A vendégház Magyarpolányban, Budapesttől 150 km-re, a Bakony erdeinek ölelésében, a 8-as főútvonaltól északra található. A Hosszú hegy lábainál elterülő zsákfaluban 1300-an élünk. Vendégszerető, barátságos emberek, akik szívesen fogadják az ideérkezők köszönését az utcán. Az utóbbi időkben fedezték fel a festői szépségű Magyarpolányt lakóhelyül művészek, fiatal értelmiségi családok. A csendes falucskában jól érzik magukat a pihenni, kikapcsolódni vágyó városi emberek is. Nálunk megtalálható a kék moha, mely csak ott terem meg, ahol jó a levegő.
Azok választanak minket, akik számára érték a természet közelsége, szépsége, és az épített környezet különlegessége.

tel2A vendégház a Bakonyi házakra jellemző stílusban, 2008-ban épült új ház. Berendezése is új bútorokkal történt. Az épület a telek sarkában, kertektől határoltan helyezkedik el. A csendet csak a vendégszerető házőrző tacskók törik meg, üdvözölve az ideérkezőket.
A különálló vendégház a háziaktól távol esik, de elég közel ahhoz, hogy gondoskodni tudjunk a vendégekről, ha igénylik.
Három vendégszoba áll rendelkezésre egész évben a pihenni ideérkezőknek. Minden szobához tartozik külön fürdőszoba, tusolóval, WC-vel. A szobákban a két személy részére biztosított ágyakon kívül fekhellyé alakítható kanapék is vannak. Csecsemőknek utazóágyat biztosítunk.
A vendégek közösségi színtere a tágas egylégterű nappali- étkező-konyha, tízszemélyes asztallal kényelmes sarok ülőgarnitúrával, jól felszerelt konyhával. A ház fűtése padlófűtéssel, falfűtéssel, és egy impozáns cserépkályhával történik. A vendégházban a dohányzás nem megengedett.
A hatalmas füves udvaron mindig nyílik valamilyen virág a vendégek és a magam örömére. A kertben nyugágyak, kerti bútorok állnak a vendégek rendelkezésére.
A mozgásigényüket a kertben, illetve sportolási igényüket a szomszédban található iskola nyílt sportpályáján, a falu -uniós elvárásoknak megfelelő- játszóterén is kielégíthetik.

Itt található a Király-ház: